Özel Medikum Hastanesi doktorları yemekte biraraya geldi

 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Özel Medikum Hastanesi yönetimi tarafından organize edilen yemekte hasta doktorları eşleriyle birlikte biraraya geldi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla organize edilen yemeğe Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Koçoğlu, Genel Müdür Salim Yılmaz, yönetim kurulu üyesi Ali İhsan Başat ve hastane dokotrları katıldı.

Yemekte konuşan Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, yeni bir hastane olarak bölge insanına özveriyle sağlık hizmeti sunmaya çalışan tüm meslektaşlarıyla bu özel ve amlamlı günde bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Sağlığın geniş bir alanı olduğunu sadece hekimlerden oluşmadığının altını çizen Öztekin, “Biz yeni ve büyük bir aileyiz. Bugün burada hekim arkadaşlarımız ve eşleriyle birlikteyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde diğer mesai arkadaşlarımızla da bu gibi güzel etkinliklerde bir arada olacağız. Bugünün anısına tüm hekim arkadaşlarımız başta olmak üzere, değerli eşlerine, diğer sağlık personellerimize ve hastanemiz çalışanlarına, işlerindeki özveriden dolayı kutluyorum. Bu birlikteliğimiz ve çalışma gayretimiz uzun yıllar devam eder, bu çalışmaların ürünü olarak bölge insanımıza güzel sağlıklı hizmetler sunarız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.